Over ons

Wij zijn BDSM Jongeren, een stichting voor en door jongeren van 18 t/m 35 jaar met een interesse in BDSM.

Stichting

BDSM Jongeren is een stichting voor jongeren van 18 t/m 35 jaar met een interesse in BDSM, opgericht op 22-08-2017 en voortbordurend op de taken van de organisatie actief sinds 2005.

Doelstelling.

De doelstelling van Stichting BDSM Jongeren is het geven van voorlichting over BDSM en alternatieve vormen van seksualiteit, gericht op jongeren tot en met vijfendertig jaar en hun naasten, alsmede het bieden van een platform en veilige omgeving voor het uitwisselen en opdoen van ervaring hiermee.

BDSM Jongeren meet

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert het team van BDSM-Jongeren een meeting in Den Haag voor jongeren van 18 t/m 35 jaar. Benieuwd naar hoe het er op een meet aan toegaat? Lees dan verder op BDSM Jongeren Meet.

Het Team en hun taken.

Bij BDSM jongeren zijn vrijwilligers, genaamd opsen, actief op verschillende vlakken. Zo zijn er opsen in de chat, opsen die de meet voorbereiden en tijdens de meet als gastheer/vrouw rondlopen, opsen die administratief werk doen en nog veel meer. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar [email protected].