Shoppen voor beginners

Je vindt BDSM leuk. Je wil er graag meer mee doen, en zelf beginnen met een collectie zwepen, touwen en andere speeltjes aan gaan leggen. Hieronder geven we een paar tips waar je op kunt letten bij het kopen van nieuwe BDSM spullen.

Fysieke winkels.

Het voordeel van fysieke winkels is natuurlijk dat je de spullen vast kan houden. Het kunnen zien en voelen van spullen is erg handig bij het maken van een keuze. Zowel in Utrecht als in Amsterdam zijn er fysieke winkels gericht op BDSM, en twee keer per jaar is er in Vlaardingen de KinKy WareHouse Sale, waar allemaal verschillende verkopers aanwezig zijn. Vooral deze laatste kunnen we van harte aanraden, er iets wel iets voor ieder budget. De meeste kinky winkels zijn te vinden via Fetlife, en soms ook via google.

Internet.

Alles is uiteraard te vinden op het internet. Er zijn genoeg goede spullen te krijgen. De kwaliteit verschilt gigantisch tussen webshops, en daar kom je pas achter als je het in huis hebt. Let dus goed op voor je iets koopt, en vraag desnoods aan anderen waar ze bepaalde spullen vandaag hebben.

Overig.

Voor mensen met een klein budget. Eenmaal kinky zul je met compleet andere ogen door de Gamma, Xenos, Action en de Blokker lopen. Een pollepel kan je ook prima mee slaan, een siliconen bakmat kan je in repen snijden, op rollen, tape erom, en je hebt een flogger. Scooby doo touwtjes kan je een gemene zweep van maken, en met legosteentjes vastgeplakt op een houten plank kun je ook hele leuke dingen doen. Je kan hier zo creatief zijn als je zelf wil. Oh, en die pollepel daarna niet meer in de keuken gebruiken hè 😉